Solucions per a netejar moquetes d’oficines

Les moquetes i catifes s’acumulen en els teixits brutícia, pol·len, bacteris i al·lèrgens, que poden causar malaltia o al·lèrgies als empleats o els clients que s’allotgen a la zona d’oficines.
Per aquest motiu, és molt important netejar i mantenir les catifes i moquetes de forma regular. Per a un bon manteniment cal una aspiració diària de la moqueta i netejar i assecar ràpid les taques o vessaments que puguin embrutar els teixits.

Però un cop l’any, recomanem fer una neteja a fons. Per a aquestes neteges utilitzarem el sistema d’injecció extracció o la neteja amb escuma seca.

Tots dos sistemes netegen les moquetes de forma eficaç, no generen humitats ni males olors i es poden utilitzar per a qualsevol moqueta. A més, la neteja amb escuma seca no mulla la base de la moqueta.

A continuació compartim el vídeo amb la demostració de neteja de moqueta d’oficines realitzada amb el sistema d’escuma seca.

 

NETEJA PROFESSIONAL DE MOQUETES

Per a la realització d’aquesta demostració primer es va aspirar la zona, per no haver brutícia sòlida sobre la moqueta. Després per a la neteja es va utilitzar la Rotativa Maxi Orbit i el producte Aquagen TMC; netejador de moquetes d’escuma seca, que neutralitza les olors i no altera els colors ni la qualitat de la fibra. Finalment, per controlar i evitar que la generació d’escuma limiti la capacitat d’emmagatzematge durant l’aspirat es va utilitzar 5 grams de STOP.

Per finalitzar un cop realitzat el treball amb la rotativa, es va utilitzar un aspirador d’aigua per recollir l’escuma i la brutícia, deixant un nivell d’humitat adequat.

La rotativa Maxi Orbit combina dos moviments mecànics: l’orbital i el giratori. El moviment combinat genera un remolí que empeny la brutícia cap a la superfície per tal de netejar al màxim les moquetes. Per a aquesta demostració es va utilitzar un aspirador 802 WDP DELFIN adequat per a l’aspiració de pols i líquids, fins i tot al mateix temps.

Les dues màquines utilitzades per a aquesta demostració estan disponibles noves o amb el nostre servei de lloguer.

Més articles relacionats

Decisions importants al comprar maquinària de nete... Des del moment en què decideixes que vols comprar maquinària de neteja per al teu negoci o indústria, fins al moment en què ja la tens en pl...
Productes específics per a fregadores Trobar el producte químic més adequat per a una superfície no és fàcil. Tot depèn de les necessitats específiques del sector i la tipologia de brutíci...
Rènting i maquinària de neteja professional. Un cop hem pres la decisió d’adquirir una fregadora, escombradora, aspirador o qualsevol altra tipus de maquinària de neteja industrial hem de pensar ...
Productes per a fregadoras Per a les fregadores no és apte qualsevol producte detergent. Independentment de quin sigui l’àmbit en què les faci servir (sanitari, comercial, ...