Quines aventatges té comprar una fregadora a Dibosch

Des que han sortit al mercat, les fregadores Comac han guanyat un merescut lloc en el rànquing del sector de la neteja professional per la seva qualitat i facilitat de maneig. Però precisament per aquest motiu som conscients que una fregadora d’aquestes característiques es distribueix i comercialitza en moltes empreses d’aquest país. Llavors, ¿per quina raó hauries d’adquirir a Dibosch?

Sabem que la nostra capacitat de proveir d’una fregadora d’alta qualitat no és exclusiva, ja que les fregadores Comac es poden trobar també en altres empreses proveïdores de maquinària de neteja. El que segurament no es pot trobar en les altres empreses, i és el que ens diferencia com a proveïdors, és que en Dibosch tenim un equip molt competitiu de serveis de postvenda.

Sigui quina sigui la fregadora que triïs sabem per endavant que el fabricant t’està proporcionant una bona màquina, amb la qual aconseguiràs resultats de neteja òptims i podràs estalviar tant en mà d’obra com en aigua. Però més enllà dels controls de qualitat, nosaltres també volem aportar el nostre gra de sorra, de manera que sempre recolzem cadascuna de les nostres vendes, tant d’una fregadora com de qualsevol altre producte.

A efectes pràctics, aquest suport es tradueix en la posada a punt de la fregadora, el manteniment de la mateixa, la resolució de qualsevol problema o avaria que li pugui sorgir o l’assessorament pel que fa a la prevenció d’avaries.

servicio postventa fregadoras dibosch

Perquè això sigui possible, més enllà del personal especialitzat en informar i assessorar sobre les vendes, disposem d’un equip de professionals del sector de l’enginyeria i de la mecànica. Amb més de vint anys d’experiència que avalen la seva eficàcia, i amb un pla de formació i de reciclatge per estar sempre a l’última, ens comprometem a respondre de manera ràpida i efectiva per garantir que la seva satisfacció amb la fregadora que ha adquirit sigui del tot duradora.

No obstant això, ha de saber que no només pot comptar amb nosaltres quan hi hagi alguna incidència. I és que amb els contractes de manteniment de Dibosch pots gaudir de condicions especials amb la teva fregadora, ja sigui en forma de revisions gratuïtes o de descomptes en l’import dels productes consumibles de la fregadora.

I no coneixes encara els nostres plans de formació perquè els teus empleats coneguin a fons el funcionament i el manteniment de la nova fregadora?

Informa’t a Dibosch!

Més articles relacionats

Les Hidronetejadores Kränzle Kränzler és una empresa alemanya dedicada a la fabricació i la comercialització de maquinària de neteja. S’ha convertit en l’empresa líder a tot el ...
7 Avantatges de la neteja i desinfecció a vapor Una neteja sostenible, eficaç i segura Mantenir les instal·lacions netes i en bones condicions  millora els espais de treball dels empleats, es guany...
Detergents per a les Fregadores Per entendre PER QUE HEM D’UTILITZAR PRODUCTES QUÍMICS ESPECÍFICS DE MÀQUINA, hem de tenir clars dos conceptes: En primer lloc, la diferència entr...
Productes específics per a fregadores Trobar el producte químic més adequat per a una superfície no és fàcil. Tot depèn de les necessitats específiques del sector i la tipologia de brutíci...

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *