Neteja ràpida i eficaç de planxes industrials en calent

Quasi a diari restaurants, bars, cuines industrials i col·lectivitats utilitzen la planxa industrial per a cuinar infinitat d’aliments, de manera que s’embruten amb molta freqüència.
A més normalment, l’ús de la planxa es concentra en hores puntes de servei i a vegades cal netejar la planxa entre serveis rapidament, si volem cuinar peix i carn sense barrejar gustos i olors.

Amb l’objectiu d’oferir una solució eficaç i segura per a la neteja de planxes industrials, Dibosch ha introduït un nou desengreixant de planxes en calent: el D-ENÈRGIC GRILL.

 

El D-ENÈRGIC GRILL és un desengreixant efectiu que s’aplica directament a la planxa calenta, el que permet neteges intermèdies ràpides sense esperar que es refredi la planxa. I el més important, no desprèn vapors perillosos per a la salut.

De fàcil i ràpida aplicació i esbandit el D-ENÈRGIC GRILL es recomana utilitzar sobre superfícies a temperatures entre 150- 200 °C. D’aquesta manera aconseguim una ràpida acció sobre els residus de greix i permet que sigui molt fàcil eliminar sense esforç; restes recremades d’olis i greixos vegetals, animals i minerals. Sense esperes i sense contaminació creuada d’aliments i sabors.

Com s’utilitza:

1. Estendre el producte sobre la planxa calenta i deixar-lo actuar.

2. Aclarir amb aigua a poc a poc, abocant sobre la planxa i remenant. L’aigua s’evaporarà i el greix anirà deixant-se anar a poc a poc.

3. A continuació, retirar i aclarir amb abundant aigua. La superfície quedarà totalment neta.

 

 

Més articles relacionats

Com eliminar el greix d’una cuina industrial Solucions per a la cuina professional Una de les problemàtiques més habituals de les cuines industrials és eliminar el greix que s’acumula i que a veg...
Pla d’higiene i desinfecció professional Què és el pla d'higiene? El pla d'higiene és un document que recull els processos de neteja i higienització que requereix cada punt i zona de treball...
Neteja i asseca vidres, miralls i acer en una sola... Aquest nou sistema permet un estalvi del 70% dels costos tradicionals   La neteja i manteniment de vidres i superfícies en hotels, residèncie...
Com evitar embussaments als banys durant la tempor... Algunes tovalloletes dels banys s’han convertit en un problema per les canonades, perquè col·lapsen els sistemes de desaigües. El problema sorgeix ...