Neteja ràpida i eficaç de planxes industrials en calent

Quasi a diari restaurants, bars, cuines industrials i col·lectivitats utilitzen la planxa industrial per a cuinar infinitat d’aliments, de manera que s’embruten amb molta freqüència.
A més normalment, l’ús de la planxa es concentra en hores puntes de servei i a vegades cal netejar la planxa entre serveis rapidament, si volem cuinar peix i carn sense barrejar gustos i olors.

Amb l’objectiu d’oferir una solució eficaç i segura per a la neteja de planxes industrials, Dibosch ha introduït un nou desengreixant de planxes en calent: el D-ENÈRGIC GRILL.

 

El D-ENÈRGIC GRILL és un desengreixant efectiu que s’aplica directament a la planxa calenta, el que permet neteges intermèdies ràpides sense esperar que es refredi la planxa. I el més important, no desprèn vapors perillosos per a la salut.

De fàcil i ràpida aplicació i esbandit el D-ENÈRGIC GRILL es recomana utilitzar sobre superfícies a temperatures entre 150- 200 °C. D’aquesta manera aconseguim una ràpida acció sobre els residus de greix i permet que sigui molt fàcil eliminar sense esforç; restes recremades d’olis i greixos vegetals, animals i minerals. Sense esperes i sense contaminació creuada d’aliments i sabors.

Com s’utilitza:

1. Estendre el producte sobre la planxa calenta i deixar-lo actuar.

2. Aclarir amb aigua a poc a poc, abocant sobre la planxa i remenant. L’aigua s’evaporarà i el greix anirà deixant-se anar a poc a poc.

3. A continuació, retirar i aclarir amb abundant aigua. La superfície quedarà totalment neta.

 

 

Més articles relacionats

Com eliminar el greix d’una cuina industrial Solucions per a la cuina professional Una de les problemàtiques més habituals de les cuines industrials és eliminar el greix que s’acumula i que a ve...
DIBOSCH incorpora ambientadors 100% orgànics Fabricant guardonat  amb el Green World Environment Award  per la seva gamma d’ambientadors V-Air® Solid   Els últims anys s’ha consolidat la...
IMOP la fregadora industrial que revoluciona el fr...   IMOP és una fregadora compacta, dissenyada per a facilitar la neteja de manteniment diari i reduir el temps de treball. És l’única fregadora...
Pla d’higiene i desinfecció professional Què és el pla d'higiene? El pla d'higiene és un document que recull els processos de neteja i higienització que requereix cada punt i zona de treball...