Neteja i asseca vidres, miralls i acer en una sola passada!

Aquest nou sistema permet un estalvi del 70% dels costos tradicionals

 

La neteja i manteniment de vidres i superfícies en hotels, residències, escoles, oficines i  comunitats suposa moltes hores dels operaris i a vegades per falta de temps o eines no s’aconsegueixen els millors acabats.  Vidres amb marques d’aigua, gotes, reflexos i  pols… donen rapidament una imatge de poca higiene i falta de manteniment  al local que ho pateix.

A DIBOSCH som conscients de la importància de transmetre una bona imatge als clients per a oferir benestar i confiança, per aquest motiu, comptem amb una de les gammes més innovadores per a poder resoldre fàcilment el dia a dia de la neteja de vidres i superfícies.

 

Us presentem el nou  i revolucionari sistema Clean Glass de TTS.  

Innovació que suposa reduir un 70% els costos tradicionals.

 

Nou Sistema de Clean Glass és ideal per a totes les superfícies rentables: Vidres, miralls, acer  inoxidable, ceràmica, laminats, panells fotovoltaics.

 

 

 

 

 

 

 

 

NETA I SECA A UNA PASSADA en un terç de temps, reduint el 70% dels costos amb relació al mètode tradicional.

BASTIDOR MANUAL per netejar les superfícies de manera més ràpida i eficaç respecte al mètode tradicional a mà. Amb aquest sistema s’elimina el risc de rentat i escorregut que causen lesions als canells i a l’esquena dels operaris.

BASTIDOR PER A MÀNECS TELESCÒPICS per assolir amb facilitat i perfecta ergonomia les zones altes.

 

DRAPS DE ULTRAMICROFIBRA neteja, asseca i elimina taques, pols i brutícia deixant les superfícies brillants i sense pelusses.

Aquest exclusiu material redueix el temps dedicat a la neteja de superfícies, redueix els residus d’un sol ús i aconsegueix d’una forma ràpida els millors acabats.

Amb aquest sistema els draps es poden canviar fàcilment sense que l’operari entri en contacte amb l’àrea bruta.

 

Mira com funciona el sistema Clean Glass

Comoditat i innovació … en un sol moviment!

 

 

 

 

 

 

 

 

Més articles relacionats

DIBOSCH incorpora ambientadors 100% orgànics Fabricant guardonat  amb el Green World Environment Award  per la seva gamma d’ambientadors V-Air® Solid   Els últims anys s’ha consolidat la...
Neteja ràpida i eficaç de planxes industrials en c... Quasi a diari restaurants, bars, cuines industrials i col·lectivitats utilitzen la planxa industrial per a cuinar infinitat d'aliments, de manera que ...
5 Avantatges dels carros de neteja professionals Els carros de neteja són una eina indispensable en equips de neteja professional. Treballar amb un bon carro pot significar un augment de la productiv...
L’impacte de la higiene de mans en residènci... Generalment la salut de la gent gran és més vulnerable. Una infecció intestinal o un virus respiratori pot portar més complicacions i una recuperació ...