Neteja i asseca vidres, miralls i acer en una sola passada!

Aquest nou sistema permet un estalvi del 70% dels costos tradicionals

 

La neteja i manteniment de vidres i superfícies en hotels, residències, escoles, oficines i  comunitats suposa moltes hores dels operaris i a vegades per falta de temps o eines no s’aconsegueixen els millors acabats.  Vidres amb marques d’aigua, gotes, reflexos i  pols… donen rapidament una imatge de poca higiene i falta de manteniment  al local que ho pateix.

A DIBOSCH som conscients de la importància de transmetre una bona imatge als clients per a oferir benestar i confiança, per aquest motiu, comptem amb una de les gammes més innovadores per a poder resoldre fàcilment el dia a dia de la neteja de vidres i superfícies.

 

Us presentem el nou  i revolucionari sistema Clean Glass de TTS.  

Innovació que suposa reduir un 70% els costos tradicionals.

 

Nou Sistema de Clean Glass és ideal per a totes les superfícies rentables: Vidres, miralls, acer  inoxidable, ceràmica, laminats, panells fotovoltaics.

 

 

 

 

 

 

 

 

NETA I SECA A UNA PASSADA en un terç de temps, reduint el 70% dels costos amb relació al mètode tradicional.

BASTIDOR MANUAL per netejar les superfícies de manera més ràpida i eficaç respecte al mètode tradicional a mà. Amb aquest sistema s’elimina el risc de rentat i escorregut que causen lesions als canells i a l’esquena dels operaris.

BASTIDOR PER A MÀNECS TELESCÒPICS per assolir amb facilitat i perfecta ergonomia les zones altes.

 

DRAPS DE ULTRAMICROFIBRA neteja, asseca i elimina taques, pols i brutícia deixant les superfícies brillants i sense pelusses.

Aquest exclusiu material redueix el temps dedicat a la neteja de superfícies, redueix els residus d’un sol ús i aconsegueix d’una forma ràpida els millors acabats.

Amb aquest sistema els draps es poden canviar fàcilment sense que l’operari entri en contacte amb l’àrea bruta.

 

Mira com funciona el sistema Clean Glass

Comoditat i innovació … en un sol moviment!

 

 

 

 

 

 

 

 

Més articles relacionats

Neteja ràpida i eficaç de planxes industrials en c... Quasi a diari restaurants, bars, cuines industrials i col·lectivitats utilitzen la planxa industrial per a cuinar infinitat d'aliments, de manera que ...
5 avantatges d’utilitzar productes de neteja... El principal objectiu dels professionals de la higiene és guanyar en eficiència i reduir costos.  Per aquest motiu, s’ha fet totalment necessari innov...
DIBOSCH incorpora ambientadors 100% orgànics Fabricant guardonat  amb el Green World Environment Award  per la seva gamma d’ambientadors V-Air® Solid   Els últims anys s’ha consolidat la...
La desinfecció de teixits per a evitar contaminaci... El rentat i desinfecció professional de la roba en el sector sanitari i geriàtric és imprescindible pel correcte funcionament dels centres. La roba i ...