La neteja i el medi ambient

 

Es calcula que, a Espanya, més de 33.000 persones del sector de la neteja emmalalteixen per culpa d’estar exposats a productes amb substàncies químiques; més de 18.000 pateixen algun accident pel mateix motiu, i unes 4.000 fins i tot moren. Paral·lelament, els danys que causen els productes de neteja professional en el medi ambient no són menors. Afecten tant en l’aire (quan s’evaporen determinades substàncies a l’atmosfera) com en l’aigua (quan es degraden les substàncies tòxiques les aigües es eutrofizan).

Molts productes de neteja professional, com l’amoníac, el lleixiu, els dissolvents, els àcids, les substàncies desgreixants, etc., estan fets amb substàncies químiques perjudicials tant per a la salut de les persones com per a l’entorn.

No obstant això, gràcies al desenvolupament tecnològic, d’una banda, i a la creixent sensibilització de les persones, de l’altra, actualment hi ha una àmplia gamma de productes de neteja professional dissenyats per evitar aquests efectes tan perjudicials, ja siguin immediats o futurs.

Dibosch: Productes de neteja professional respectuosos amb el medi ambient

 

A Dibosch volem contribuir a prevenir el dany que produeixen les substàncies químiques en la salut de les persones i en el deteriorament del medi ambient. De la mateixa manera que oferim solucions per a la neteja de la vostra empresa o indústria, les solucions que proporcionem són sostenibles perquè tot el que ens envolta es mantingui en perfectes condicions.

Aquesta és la nostra visió, i volem compartir-deixant clar que aquests productes de neteja professional respectuosos amb les persones i el medi ambient no són ni menys eficients ni més cars que els productes de neteja tradicionals.

El secret està en reduir, o fins i tot evitar, segons quins ingredients químics la composició dels productes de neteja professional. Per a això, se substitueixen les substàncies tòxiques dels netejadors i desinfectants per altres substàncies menys perilloses, igual d’efectives però que, per la seva naturalesa, generen un impacte menor sobre les persones i l’entorn.

Pots contribuir a la salut de les persones que dia a dia estan en contacte amb els productes de neteja i, alhora, pots posar el teu gra de sorra en la conservació del medi ambient utilitzant productes alternatius.

Coneix la nostra gamma de productes de neteja professional respectuosos amb el medi ambient en el nostre catàleg, en la nostra pàgina web oa la nostra botiga física. Perquè en Dibosch ens hem sumat a les alternatives per a una neteja més sostenible. I tu? T’apuntes?

Més articles relacionats

Redueix un 40% de costos a la Bugaderia Gràcies al... En el sector de la Bugaderia Professional molts esforços en l'I + D van dirigits a reduir costos per a oferir millors solucions en neteja i desinfecci...
Decisions importants al comprar maquinària de nete... Des del moment en què decideixes que vols comprar maquinària de neteja per al teu negoci o indústria, fins al moment en què ja la tens en pl...
5 avantatges d’utilitzar productes de neteja... El principal objectiu dels professionals de la higiene és guanyar en eficiència i reduir costos.  Per aquest motiu, s’ha fet totalment necessari innov...
Com eliminar el greix d’una cuina industrial Solucions per a la cuina professional Una de les problemàtiques més habituals de les cuines industrials és eliminar el greix que s’acumula i que a veg...

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *