7 Avantatges de la neteja i desinfecció a vapor

Una neteja sostenible, eficaç i segura

Mantenir les instal·lacions netes i en bones condicions  millora els espais de treball dels empleats, es guanya en seguretat i qualitat en la feina, augmenta la durabilitat de les instal·lacions i redueix els possibles costos d’obres o desperfectes per falta de manteniment.

La neteja a vapor és una tècnica sostenible amb resultats òptims de forma fàcil i eficient. És versàtil, molt fàcil d’utilitzar i evita el risc de patir d’al·lèrgies o intoxicacions, perquè neteja i desinfecta a altes temperatures sense químics.

La màquina de vapor és una bona solució per a treure de forma fàcil i ràpida, brutícia i greixos incrustats. A més, està comprovat científicament que el vapor sec saturat a altes temperatures té un poder desinfectant que elimina germans, virus, bacteris i àcars entre altres petits organismes que trobem en superfícies i tèxtils. Els equips de vapor sec saturat treballen amb vapor d’aigua sense partícules d’aigua líquida en suspensió, i per tant, són aptes per a netejar i desinfectar instal·lacions sanitàries o superfícies alimentàries amb seguretat.

 

Quins són els principals avantatges de la neteja a vapor?

 

  1. Gran poder netejador, neteja eficaçment tota classe de superfícies i de brutícia.
  2. Desinfecta, eliminant gèrmens, virus, bacteris i àcars. Gràcies a les altes temperatures.
  3. Dissol i desincrusta greixos eficaçment ideal per a netejar cuines i indústries.
  4. Neteja fàcil de punts de difícil accés com racons o maquinària de producció.
  5. Elimina efectes contaminats i restes biològiques de qualsevol superfície. Com per exemple els xiclets enganxats a terra o retes de productes en cadenes de fabricació en indústries alimentàries.
  6. Reducció de temps i costos en químics i augment de l’eficiència en la neteja.
  7. Les màquines de vapor són de fàcil maneig per l’operari.

 

La neteja amb vapor és recomanable en: cuines, banys, piscines, complexos esportius, neteges de final d’obra, espais que calgui desinfectar o per a neteges i manteniment de maquinària industrial o tèxtils, entre altres.

A DIBOSCH sabem que puntualment sorgeix la necessitat de netejar enèrgicament i en profunditat. Per aquest motiu llogar maquinària professional per a la neteja de forma ocasional, pot ser la solució  per a cobrir necessitats de forma eficient i reduir temps i costos.

 

 

Image Map
Més articles relacionats

Quines aventatges té comprar una fregadora a Dibos... Des que han sortit al mercat, les fregadores Comac han guanyat un merescut lloc en el rànquing del sector de la neteja professional per la seva quali...
Les Hidronetejadores Kränzle Kränzler és una empresa alemanya dedicada a la fabricació i la comercialització de maquinària de neteja. S’ha convertit en l’empresa líder a tot el ...
La neteja i el medi ambient   Es calcula que, a Espanya, més de 33.000 persones del sector de la neteja emmalalteixen per culpa d’estar exposats a productes amb sub...
Higiene de mans a les escoles Està demostrat que amb una bona higiene de mans evitem la propagació de malalties gastrointestinals, respiratòries i intoxicacions alimentàries en gen...