Decisions importants al comprar maquinària de neteja

Des del moment en què decideixes que vols comprar maquinària de neteja per al teu negoci o indústria, fins al moment en què ja la tens en ple funcionament, has de prendre una sèrie de decisions clau en relació amb el producte i els factors que el condicionen. Saps en què t’has de fixar per a realitzar una bona elecció?

Sembla lògic començar a pensar directament en les característiques de la màquina o maquinària, però la veritat és que en primer lloc el que hauríem de fer és contactar amb un distribuïdor de confiança perquè ens informi i mostri els seus productes. Normalment pots consultar tu mateix els detalls tècnics de la maquinària de neteja per internet o mitjançant un catàleg, però no hi ha res millor que comptar amb l’ajuda de professionals que coneguin bé les màquines i ens les recomanin des d’un punt de vista especialitzat.

Més enllà d’adquirir la maquinària a un bon preu, també s’ha de pensar en el futur. És a dir, en assegurar-nos que podrem comptar amb un servei tècnic per a qualsevol problema que pugui sorgir més endavant. Per exemple, ¿serà fàcil trobar recanvis? Em podran proporcionar un servei tècnic per al manteniment i les reparacions? En aquest cas, a més de tenir la garantia en tota regla, lògicament, també haurem de tenir en compte si aquest servei tècnic es troba relativament a prop del local on es trobarà la teva maquinària de neteja. L’agrairàs quan ho necessitis.

Un cop t’hagis assegurat que el distribuïdor és de confiança i que el proveïdor ofereix els serveis de postvenda adequats, és hora de trobar la teva maquinària ideal. Per a això és fonamental, primer, saber exactament quines necessitats ha de cobrir l’aparell:

  • Amb quina periodicitat s’utilitzarà la màquina?
  • Quina superfície haurà de netejar?
  • Quina brutícia ha d’eliminar?
  • Quants metres s’hauran de netejar?
  • Qui utilitzarà la màquina?

Tots aquests detalls ens donaran indicadors dels requisits que ha de tenir la maquinària a escollir, com la seva resistència, els materials de fabricació, la potència, la mida … Així com la gamma.

Per totes aquestes raons, a Dibosch treballem amb les millors marques de maquinària de neteja i posem a la seva disposició els consumibles que van amb elles. A més, comptem amb un equip de personal ben format i especialitzat, per una banda, en assessorar i informar de quin aparell és millor per a cada client, i per l’altre costat, en servei d’assistència tècnica i de postvenda.

Més articles relacionats

Les Hidronetejadores Kränzle Kränzler és una empresa alemanya dedicada a la fabricació i la comercialització de maquinària de neteja. S’ha convertit en l’empresa líder a tot el ...
5 Avantatges dels carros de neteja professionals Els carros de neteja són una eina indispensable en equips de neteja professional. Treballar amb un bon carro pot significar un augment de la productiv...
Com evitar la contaminació creuada en la indústria... La indústria farmacèutica és un sector amb un alt nivell d’especialització i incidència en la societat, per aquest motiu requereixen una regulació a p...
7 Avantatges de la neteja i desinfecció a vapor Una neteja sostenible, eficaç i segura Mantenir les instal·lacions netes i en bones condicions  millora els espais de treball dels empleats, es guany...

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *