Com netejar la calç d’un rentavaixella industrial?

Problemes de calç en vaixelles i cristalleria? La falta d’un bon manteniment del rentavaixella, l’ús d’un abrillantador incorrecte o simplement la duresa de l’aigua de la zona, són algunes de les causes que pot provocar un augment del nivell de calç del nostre rentaplats.

La calç és un dels problemes més comuns en hostaleria, si no es controla, pot espatllar els rentavaixelles, sumar sobre costos en serveis tècnics, afectar al consum energètic del negoci i provocar taques blanques en vaixelles i cristalleria. Aquestes taques impacten directament en l’experiència del client i pot perjudicar la imatge i reputació del negoci.

Per a un manteniment adequat del rentavaixella es recomana netejar la calç, cada 15 dies o una vegada al mes, depenent de la duresa de l’aigua.

 

Com treure la calç del rentaplats en 6 passos?

 

1. Treure tub  de sabó i tub de l’abrillantador de les garrafes de producte. (El sabó i l’abrillantador neutralitzen l’anticalç i anul·len el procés).  Buidar i tornar a omplir la màquina d’aigua.

2. Amb l’aigua neta i sense producte tirar 1 litre anticalç dins de la màquina. 

3. Fer 5 o 6 rentades en buit ( també hi podem posar les cistelles ). 

4. Posar de nou els tubs sabó i abrillantador dins de les garrafes. Buidar i tornar a omplir la màquina d’aigua ja amb sabó i abrillantador.

 

Demostració neteja amb antical realitzada amb AQUAGEN ANTICAL

 

En DIBOSCH disposem de servei tècnic propi especialitzat, per a bombes rentavaixelles amb l’objectiu d’oferir un sistema de dosificació segur per evitar excessos de producte. A  més, disposem de productes professionals específics per a rentavaixelles.

Més articles relacionats

La neteja i el medi ambient   Es calcula que, a Espanya, més de 33.000 persones del sector de la neteja emmalalteixen per culpa d’estar exposats a productes amb sub...
Pla de neteja eficaç per a Hostaleria Seguir un pla de neteja i desinfecció en el sector de l’hoteleria i l’hostaleria és important per a garantir espais nets, saludables i segurs per a c...
Com evitar embussaments als banys durant la tempor... Algunes tovalloletes dels banys s’han convertit en un problema per les canonades, perquè col·lapsen els sistemes de desaigües. El problema sorgeix ...
Productes de bugaderia específics per a Residèncie... Us presentem la nova gamma de productes de bugaderia específica per a la gestió i la cura intel·ligent en geriàtrics i centres sanitaris. Productes...