Productes específics per a fregadores

Trobar el producte químic més adequat per a una superfície no és fàcil. Tot depèn de les necessitats específiques del sector i la tipologia de brutícia a tractar. A part, ens hem d’assegurar que el producte sigui específic per a màquines automàtiques per a no danyar-la. La principal diferència entre un producte convencional i un per a maquinària és l’escuma controlada. Això vol dir que el producte no genera escuma en el dipòsit d’aigua bruta de la màquina i així evita que es faci malbé el motor d’aspiració.

En el sector sanitari la desinfecció dels terres és vital per evitar la propagació de malalties i la contaminació creuada entre els diferents espais i habitacions. En un entorn de treball en continu trànsit de professionals cal que totes les superfícies i terres estiguin el màxim nivell d’higiene i desinfecció. En aquests espais, cal utilitzar productes desinfectants amb registre específics per a fregadores.

Els hotels, restaurants, centres comercials entre altres, valoraran més, productes neutres amb aromes agradables que siguin aptes per a diferents superfícies.

En canvi, en sectors industrials o pàrquings premiaran més la utilització de productes amb un poder netejador i desengreixant enèrgic especial per a fregadores, per a cobrir les seves necessitats d’higiene.


3 productes TOP per a fregadores

A DIBOSCH tenim una àmplia gamma de productes específics per a fregadores, que cobreixen totes les necessitats segons superfície i brutícia a netejar. A continuació els presentem els tres productes “top” que donen millors resultats amb màquines automàtiques.

 

Aquagen DFX PLUS  Un desinfectant amb registre HA

UnknownÉs un detergent desinfectant i bactericida amb registre HA. Proporciona un elevat nivell higiènic; neteja i desinfecta eliminant els microorganismes patògens i olors desagradables.

Indicat per a sòls i superfícies de marbre, ceràmica, rajoles i similars. Vinil, PVC, cautxú i també linoleum.

Ideal per  a centres sanitaris, centres educatius i instal·lacions esportives, hotels, restaurants, oficines, centres comercials, sales públiques i auditoris. En general, tot tipus d’establiments gestionats amb criteris d’higiene professional.

Consulta aquí la fitxa tècnica i de seguretat

 


Aquagen cleaner Un netejador clorat

Unknown-1És un netejador clorat enèrgic. Neteja i desodoritza en profunditat.
A més el clor actiu reforça l‘acció higienitzant del producte.

Indicat per a sòls. Vinil, PVC, cautxú, marbre, ceràmica, rajoles i similars.

Ideal per a indústria, centres comercials, centres sanitaris, indústria alimentària, centres educatius, instal·lacions esportives.

Consulta aquí la fitxa tècnica i de seguretat

 


 

Aquagen MFA Desengreixant per la brutícia resistent

Unknown-2És un desgreixador enèrgic que elimina brutícia intensa mitjançant l’ús de fregadores automàtiques. Elimina perfectament les marques de cautxú i goma, i també les taques derivades d’olis minerals, com els residus de vehicles en pàrquings i sòls pintats.

Indicat per a sòls. Vinil, PVC, cautxú, terratzo, marbre, ceràmica, rajoles i similars.

Ideal per a pàrquings, indústria, naus logístiques, hotels, restaurants, centres comercials, sales públiques, centres sanitaris, centres educatius, instal·lacions esportives.

Consulta aquí la fitxa tècnica i de seguretat

Més articles relacionats

Productes per a fregadoras Per a les fregadores no és apte qualsevol producte detergent. Independentment de quin sigui l’àmbit en què les faci servir (sanitari, comercial, ...
Decisions importants al comprar maquinària de nete... Des del moment en què decideixes que vols comprar maquinària de neteja per al teu negoci o indústria, fins al moment en què ja la tens en pl...
Quin manteniment necessita una màquina de neteja? Com mantenir la màquina de neteja El manteniment d’una màquina de neteja és imprescindible per al seu bon funcionament i assolir un rendiment òpti...
Rènting i maquinària de neteja professional. Un cop hem pres la decisió d’adquirir una fregadora, escombradora, aspirador o qualsevol altra tipus de maquinària de neteja industrial hem de pensar ...